Певецът, текстописец и продуцент Марк Ронсън се оженил за актрисата Грейс Гъмър. Музикантът сподели радостната новина и снимка от сватбения ден в Инстаграм профила си.

Ронсън и Гъмър, 35-годишната дъщеря на Мерил Стрийп и скулптора Дон Гъмър, се сгодиха през юни. През уикенда той сподели красива черно-бяла снимка от сватбата им.

"За моята най-истинска любов... ти направи 45-ата ми година в най-великата в живота ми", написа той заедно със снимка на двамата усмихнати младоженци, които позират хванати за ръце в деня на сватбата им. На 4 септември Ронсън навърши 45 години.

"И съм сигурен, че ми отне 45 години, за да стана мъжът, достоен за твоята любов. Надявам се да прекарам всеки един от тези рождени дни до теб до последния ми ден. И дори след това. Винаги и завинаги твой (и да, оженихме се)", допълва той.

Това е втори брак и за двамата. Ронсън беше женен за Жозефин де ла Бом в периода 2011-2018 г. Той също беше сгоден за Рашида Джоунс през 2003 г. Междувременно преди това Гъмър беше женена за музиканта Тей Стратейрн. Двамата се ожениха през 2019 г., но се разделиха след 42 дни заедно. Гъмър подаде молба за развод през март 2020 г.

През юни Ронсън сподели, че той и Гъмър са се целунали за първи път, докато са слушали албума InnerSpeaker на австралийската рок група Tame Impala по време на епизод на подкаста The FADER Uncovered.