„Тази година имах доста интересен рожден ден! Няколко дни преди това стана ясно, че заминаваме за Гърция, да си почина от цялата лудница и да събера сили, за да се справя с ужасния период, който настъпи в живота ми толкова неочаквано.

Още с пристигането на 24-ти заваля и аз си казах “окей, приемам го с позитив – ще ми върви по вода”, въпреки че заради дъжда се провалиха плановете за рождения ден на моята приятелка седмица по-рано.

В случая нямаше дори планове, просто истинска почивка и не ми се видя като проблем. Настанихме се и легнах да спя, тъй като беше късно вечерта.

Снимка: Instagram.com/thegirlwiththestrays/

Изобщо не се вълнувах, че в 00:00 е рожденият ми ден и ще започнат обаждания и мили съобщения. Това е първата година, в която нямам никакво настроение за празници“ – разказва Валерия, финалистка от втори сезон на "Ергенът".

„Не само ме събудиха в полунощ с най-хубавото пожелание, ами нахлу в стаята ми цяло любимо семейство, което беше дошло от България специално заради мен! Такава изненада не очаквах! Отидохме на плажа и останахме до 3 сутринта, където, разбира се, една котка се присъедини да ми покаже, че никъде не съм сама – животните са винаги с мен.

Снимка: Instagram.com/thegirlwiththestrays/

Прекарахме следващия ден заедно и ме накараха да се почуствам толкова обичана и ценена – не че през другото време не го правят те специално, но да се организират всички от толкова далеч и да дойдат… жест с още по-голяма стойност.

Снимка: Instagram.com/thegirlwiththestrays/

Накрая тъкмо събрахме багажа, за да се прибираме, и се появи още една неочаквана изненада – моето любимо момиче Айлин с розова торта и пееща “Happy Birthday”. Разходихме се, вечеряхме и се смяхме, както само ние можем.

Благодаря за старанието на всички, които ме направиха безкрайно щастлива! Тези моменти с близките хора са ми толкова ценни! Благодаря и на всички останали за милите пожелания и помощта за животните!“ – завършва разказа си Валерия, която от години е отдадена на грижите за животните и има свой приют за кучета.

Припомняме, че Айлин Бобева също бе участничка в "Ергенът" 2. В началото на април тя навърши 25 в компанията на Валерия и други приятели.

„Бях само с най-близките хора, не беше някакво бясно парти. Просто така се чувствам тази година, имам нужда от спокойствие“ – сподели тогава Айлин пред LadyZone.bg.

Повече по темата вижте тук: