Тази вечер от 22:00 ч. по bTV забавлението в „Колко ми даваш?“ е гарантирано. Две комедиантки ще се опитат да „разбият“ шифъра.

Пътеводителят на българските майки – Красимира Хаджииванова и министърът на щастието, и една от водещите на „Преди обед“ – Оля Малинова, ще се впуснат в предизвикателството на времето.

Красимира Хаджииванова е основател на родителската медийна платформа „Майко Мила“ и на социалното предприятие „Оле Мале“, а Оля Малинова е известна със семейния си бизнес за малиново вино.

Но какво свързва двете дами? Комедията, или по-точно стендъп комедията. Красимира и Оля са две от жените в стендъпа „Три жени на микрофона“.

Забавлението е гарантирано. Техни достойни опоненти ще бъдат баскитарист, бизнесдама, IT специалист със страст към източната култура, електротехник-танцьор, втора подгласничка в конкурса „Мисис България“ и музикант от Афганистан.

„Сега ще стане като сметката за парното“ – казва Оля.

 

Не пропускайте да разберете каква награда за публиката ще успеят да извоюват двете забавни дами.

Оля е завършила „Организация и управление на свободното време“ и това е съвсем истинска специалност. Министър на щастието е другото име, с което много хора припознават Оля. И не заради бутилките малиново вино, които се случва да носи, а заради убедеността й, че щастието е много важно нещо в живота на всеки.  А от тази есен Оля има и ново амплоа - една от водещите, които застанаха до Петър Дочев в „Преди обед“.

Всеки, който поне веднъж е възкликвал "Майко мила", познава Красимира Хаджииванова. Тя е една от основателките на сайта, който приютява всички болки, радости, лудости и сипани чаши вино на майките (и партньорите им, които ги обичат и търпят). Има три издадени книги, а чувството за хумор е средството, което й помага да оцелее като родител.

Последвайте ladyzone.bg във FACEBOOK

Последвайте ladyzone.bg в INSTAGRAM

Последвайте ladyzone.bg в ТIKTOK