Оля Идва, Оля Носи, Оля Малинова – днешната гостенка в подкаста "Малки разговори" има много имена, a в личната й карта всъщност пише Оля Антонова (всъщност кой може да е сигурен). 

Оля е част от "Три жени на микрофона", които и тази година продуцират най-голямото стенд-ъп комедийно шоу One Night Stand - което ще разтърси Зала 1 на НДК на 7 март. По традиция към хората, излизащи на сцената, се присъединяват различни жени, които нямат актьорските умения в ежедневието или кариерата си. Истинско предизвикателство за вечните ловни полета от таланти, които една жена може да притежава! Кои са новите лица тази година, с какво ще разсмеят и разплачат публиката в Зала 1 - гледайте във видеото.

Вижте целия разговор тук.
Последвайте ни в YouTube канала ни.
Слушайте ни в Spotify. 

Оля е завършила "Организация и управление на свободното време" и това е съвсем истинска специалност. Как да организирате свободното си време, ако сте една от онези жени, които в деня си имат поне 3 работни срещи, една родителска, курс по немски, а междувременно носите тежки торби с боб и зеле от магазина и от бързане и умора плачете по светофарите... Чуйте нейното професионално мнение за организацията на време във видеото.

Министър на щастието е другото име, с което много хора припознават Оля. И не заради бутилките малиново вино, които се случва да носи, а заради убедеността й, че щастието е много важно нещо в живота на всеки. 

"Българинът много добре се справя и дори да има бързи кредити, винаги има една пластмасова бутилка, 2-литровка, до масата, и с последните си стредства успява да помисли за забавлението си. Това всичко трябва да попадне под моето министерство - да ми се отвори един хубав, мазен щат, да ми се даде една хубава, стара сграда в центъра на София, където да изследваме щастието, да даваме препоръки как да се увеличи, да измерваме коефициента на щастието и други такива неща, за които аз съм напълно подготвена." 

Но дори на един министър на щастието, колкото и да си обича работата, може да се случи... бърнаут

През какво минава Оля и как успява да се справи с проблема - вижте във видеото тук. 

Алекс Богданска, Симона Дянкова, Елена Телбис,

Мария Шаркова - това са другите 4 дами, които заедно с Оля, Елисавета Белобрадова и Красимира Хаджииванова ще излязат на сцената на Зала 1 на НДК на 7 март. Всяка тяхна дума идва от лична история, защото... 

"Ние вицове не разказваме! Няма нито една измислена история"- категорична е Оля. Именно заради силните им истински истории избират точно те да бъдат новите лица в ONE NIGHT STAND 2024. Защото, според Оля, хората често подценяват различни професии и не познават истинския труд на тези жени. А оказва се, дори Алекс Богданска, световноизвестен модел, инфлуенсър, жена с бизнес и водещ...

"Да, Алекс също мъкне торби кисело зеле! Човек дори и добре да живее, винаги мъкне торби с кисело зеле. И рецепти чете жената и като иде на почивка, пада, и й излизат синки и после се чуди как да се снима по бански. Тя е една съвсем нормална жена!" 

Снимка: Евгений Милов

А зад смеха и забавните истории винаги има нещо много по-дълбоко и докосващо. В случая е силното вярване на Оля, че жените трябва да подкрепят други жени. 

"Искаме да излезем в Зала 1 на НДК, и от висотата на това, че сме жени с кариери, че отстрани изглежда, че сме успели, че сме безупречни с грим, да покажем, че сме жени като тях, със същото кисело зеле, със същите родителски срещи и че това, през което жените минават, е ОК и всички сме там и да се подкрепим!"

За да подкрепи пък нашата игра с награди, Оля отговаря на въпроса, който зададохме и с чийто отговор може да спечелите покана за шоуто на 7 март - "Какво ти самата би изкрещяла/прошепнала или измъркала на микрофона?"

А ето и отговора й без цензура:

"Бих изкрещяла към цяла България - оставете жените да се наспят!"

Защо е важно това да се каже, какво се случва, когато 7 жени се съберат на маса, и още истини и смешки от Министъра на щастието - гледайте във видеоподкаста.