Яни Андреев, победител в трети сезон на "Фермата" и участник в осмия сезон на риалитито, вече е баща.

Неговият син Димитър се роди на 7 юни 2024 г. с тегло 3,480 кг и височина 51 см.

"Много сме щастливи! Пътуваме за Хасково" - сподели Яни пред LadyZone и ни изпрати ексклузивно снимки.

Снимка: Личен архив

 

На изписването днес присъстваха близки на семейството, както и Димитър Господинов-Гуспата от "Фермата", който бе заедно с приятелката си Славия и дъщеричката им Дисиа.

Снимка: Личен архив

Раждането бе в столичната болница „Шейново“ при доктор Мажена Панова, участничка във "Фермата" 8“.

Снимка: Личен архив

Яни обяви навръх Великден, че очаква бебе. Той и приятелката му Кристина публикуваха видео, заснето от Димитър Господинов-Гуспата.

„На този светъл християнски празник – Възкресение Христово, с най-любящата жена на света е време да ви споделим, че нашата любов прерастна в най-големия божи дар. Чаканото с нетърпение бебче момченце. Благодаря й от все сърце на моята любов, че ме търпя през тези три години, в които бях в определени моменти далече от нея“ – призна тогава Яни.

„Благодаря й, че ме обича такъв, какъвто съм – все обсебен от работата и повече отдаден на нея. Благодаря й, че ме подкрепяше и подкрепя във всеки един момент и решение, свързани с нашите бъднини. Рецептата за разбирателство е търпение и компромис. С течение на времето и с много усилия и любов успяхме и ние да се научим на това разбирателство, което, дай боже, да съхраним до края на дните си и да спазим обещанието, което си дадохме в началото – „Завинаги двама, завинаги заедно“ – завърши емоционалния си пост Яни Андреев.

Миналото лято той навърши 35 години в Гърция и сподели пред LadyZone.bg „С приятелката ми си пожелахме люлка“. Вижте повече тук: