„Идеята тримата да се съберем и да направим подкаст беше на Сами“, пишат за първия епизод на своя подкаст „ДДС“ - Даниел Петканов, Сами Хосни и Дамян Илиев (Дзами). Качват го на 13 юли 2020 г.

Тримата се завръщат. „Човек не може да избяга от две неща – от смъртта и ДДС-то. Тази неделя, купете си пуканки, викайте баби, дядовци, сестри, любовници, деца“, това гласи последната публикация на Дани Петканов в Instagram. Така тримата отново съобщават, че започват да снимат за общия си проект. Заявяват, че в неделя на 31 март, ще имат нов епизод.

Името на подкаста "ДДС" е продиктувано от първите букви на имената им – Дани, Дзами и Сами. Идеята за проекта се ражда, когато Сами се запознава с Дзами и остава много приятно впечатлен от енергията, която той притежава. Сами се обажда на Дани и му предлага да направят общ проект тримата – Дани Петканов, Дзами и Сами Хосни.

Дани, Дзами и Сами започват да заснемат видеа, като за целта посещават различни локации няколко месеца след началото на пандемията. Идеята на подкаста им е да се събират, за да си говорят по различни теми, които вълнуват последователите им. Разговорите им са с продължителност до 3 часа. Тримата изказват различните си мнения и ги обсъждат детайлно. Темите обхващат както най-обикновени битови проблеми, така и връзки, изневери или взаимоотношения с приятели от личния опит на всекиго от трима им.

Момчетата дори закупуват ДДС-автомобил, който е стар Москвич и с него се придвижват по време на заснемането на своите първи епизоди. На 31 март 2021 г. Дани и Дзами качват нов епизод, който се оказва последен в канала. Двамата съобщават, че сменят името си на „ДДЗ ООД“, със значение „де да знам“. Това се превръща в общ канал на Дани и Дзами. В този епизод, двамата подаряват Москвича, като Дзами организира игра в своя Instagram за спечелването му.

Скоро Сами сподели щастлива новина за раждането на Сорая. На 18 март той за пръв път прегърна своята дъщеричка. Двамата с Мила Савова станаха родители за пръв път след раждането на сина им Терек през 2022 г.

Една от последните публикации на Дани в социалните мрежи е със сина му Габриел, който наскоро проведе първата си тренировка по бокс. „В началото не искаше да ходи, защото се притесняваше. Но след разговори в крайна сметка се престраши и резултатът беше, че не искаше да си тръгва и всеки ден пита кога ще ходи пак на бокс“, пише Петканов в своя публикация в Instagram.

Дани, Дзами и Сами се завръщат с общата си поредица от видеа, в която по техни думи отново ще започнем да ги виждаме заедно.