Сами Хосни изглежда е фантастичен баща, като не спира да споделя в социалните мрежи любовта си към своя син Тарек. Участникът от "Фермата" разкри коя е била най-важната му "среща" напоследък, както и че работата винаги може да почака за такива "ценни" моменти.

"Днешният списък със задачи включваше срещи, имейли и творческа работа, но животът имаше различен план. Оказа се, че най-важната "среща" за деня ми беше да държа Тарек три часа, докато той спи спокойно в ръцете ми" - това написа Сами в социалните мрежи към снимка, на която го виждаме да гушка бебето.

"Понякога най-добре обмислените планове отстъпват място на най-простите действия на грижа и любов. Работата може да почака; тези моменти са мимолетни и ценни", допълни той към кадъра, който сподели в Инстаграм и Фейсбук профилите си.

Сами Хосни и Мила Савова, която е участничка в "Сървайвър", посрещнаха на бял свят появата на сина си Тарек, който се роди на 1 ноември 2022 г. Името му означава Сутрешна звезда.

Припомняме, че през септември 2023 г. двамата съобщиха с чувство за хумор новината, че семейството им се увеличава. През март 2024 г. Тарек ще става батко.

"Настоящият шеф Тарек Хосни очаква появата на новия си съдружник в края на Март 2024. Заедно ще оглавят семейството и най-накрая ще въдворят ред", написаха Сами и Мила в своите Инстаграм профили.