Даяна Ханджиева, позната на зрителите на bTV от сериала „Скъпи наследници“ и участието си в шестия сезон на "Фермата", снима сина си на кръщене. 

Малкият Антони се роди на 6 декември 2023 г. Името му означава „безценен, неоценим“.

„La familia - Кристиян с “я”, Даяна с “а” и Антони без “й” – написа Даяна към снимките от събитието, очевидно подразнена от публикации в медиите, в които имената на членовете на семейството са изписани грешно.

На същата тема е и един от коментарите под кадрите. „Ексклузивно: Диана Хаджийска показа малкия Кристиан! Повече на страница 12“ – пише приятел на Даяна.

Снимка: instagram.com/dayana.handjieva/

Щастливата майка получи поздравления от Хепи Ванче (участник в два сезона на "Фермата"), Орлин Павлов и много други, а актрисата Искра Донова добави „Прекрасни сте“.

Снимка: instagram.com/dayana.handjieva/

41-годишната актриса роди на 7 февруари, а през март направи погача за сина си Йоан. Снимки от събитието вижте тук:

Припомняме, че с бащата на Антони – Кристиян Ставрев, Даяна Ханджиева се запознава случайно на своя 24-ти рожден ден.

„Празнувах край един басейн. Той ме видя, че танцувам и дойде при мен с танцова стъпка. Оказа се, че същата вечер приятелите му го изпращат за САЩ, където ще учи. Една година си писахме, а когато си дойде за лятната ваканция, нещата се развиха. Връзката от разстояние е изпитание, особено за млади хора, но устояхме“ – сподели Даяна пред LadyZone.bg през август 2023 г.

Преди няколко дни кръщене на детето си направи Златка Райкова. Повече вижте тук: