Красива пекарна в квартал Драгалевци в София събра всички гости на погачата на новородения син на актрисата Даяна Ханджиева. По традиция 40 дни след раждането бебето се орисва, а гостите се черпят със сладки, за да бъде сладък животът му.

Партито беше организирано с тема от известен анимационен филм – „Baby Boss“. Избраният водещ цвят пък беше синьо.


Сладкарницата е предпочитано място за организиране на детски празници, заради простора, веселите цветове в интериора и вкусните изкушения. Френски макарони тук са с трюфел или дехидратирана коприва. Звучи предизвикателно, нали?

Почерпката за погачата на бебе Антони включваше торта със светлосини макарони и малини, кексчета с маслен крем и захарен принт, мини виенско колело с плодове и шампанско със сини боровинки. Специалната погачата по повода приличаше на слънце с няколко отделни малки питки.

Сред орисниците на Антони беше и актрисата Искра Донова, което е в очакване на първото си дете. Преди време тя сподели, че е направила серия от процедури в клиника в Истанбул, за да се сдобие с така желаното дете.

„Искра Донова ме покани да се включа в кампанията „Твоите яйцеклетки са твоето утре”. Отидох на преглед за яйчниковия резерв и доктор Владимиров ме изненада с „Май сте бременна, трябва да направим тест“. Оказа се, че бебето вече се пече в печката“ – сподели преди време Даяна и посъветва всички жени над 30 години да проверят своя яйчников резерв.

Антони Ставрев е първото дете на Даяна Хаджиева, позната на зрителите на bTV от сериала „Скъпи наследници“ и от участието си в шестия сезон на "Фермата". Той зарадва родителите с появата си на 6 декември 2023 г. За избора на името му родителите му споделиха, че са искали най-вече да не познават лош човек с такова име.
Антони избира да се появи на датата на майка си, в месеца на баща си.

„Благодаря и на моя мъж, че беше плътно до мен през цялото време и не припадна“ – сподели Даяна след раждането, случило се в болница „Св. Лазар“.
С таткото Кристиян Ставрев се запознават случайно край басейн на нейния 24-ти рожден ден.

Какво каза Даяна за майчинството, докато участваше във "Фермата" - вижте във видеото