Мис България 2013 Нанси Карабойчева направи погача на сина си Матей, който се роди на 28 юли т.г.

„Първият му празник, първата му среща с много хора, с много каки (повечето лели, ама айде). Момичета, безкрайни благодарности на всички ви, че успяхте, и че бяхте част от този важен за нас ден. Обичам ви!“ – написа в Инстаграм 27-годишната красавица, която през юли 2018 г. се омъжи за ученическата си любов – волейболиста Добромир Димитров.

Моят малък мъж расте и това се случва толкова бързо за мен. Не знам кога мина повече от месец и половина, откакто сме заедно. Най-смисленият, истински и пълноценен период от живота ми! Заедно се учим на много неща, всеки ден има нещо ново, различно... Едиственото нещо, на което не трябваше да се уча – е как да те обичам, Мати! Безкрайно те обичам, дете мое, повече от всичко на света! Страшно съм благодарна, че вече знам наистина какво значи майчината любов. И да, нещо несравнимо и неописуемо е, вълшебно!“ – признава още в социалната мрежа Мис България 2013, отбелязвайки се в родното си село Юнаците, община Пазарджик.

За първата среща между Нанси и Добромир можете да прочетете тук.

„За цялата среща от близо 2 часа и половина не ме погледна нито веднъж в очите и в този момент си помислих, че той изобщо не ме харесва и сигурно вече се чуди накъде да гледа и какво да прави, само и само да приключим. А в крайна сметка се оказа, че много ме бил харесвал и заради това го било срам“ – споделя Нанси Карабойчева в рубриката „Менделсон“ на „Тази събота и неделя“.