Кортни Кардашиян изпуска чаша пълна с кърма. Тя разкри една от трудностите, които среща по време на последното си майчинство.

„Този филтър е луд и току-що изсипах чаша пълна с кърма, защото ми е лошо“, сподели Кортни. Тя призна, че причината за това е, че не се чувства добре. Сгушена под завивките, майката на четири деца, публикува селфи, на което дава палец на камерата.

Кортни и Травис Баркър са щастливи родители на 5-месечния Роки Тринайсет. С бившия си съпруг, Скот Дисик, тя има дъщеря Пенелопе Скотланд, която е на 11 г. и двама синове – Мейсън Даш, 14 г. и Рейн Астън, 9 г.

Снимка: Getty Images

Кардашиян е мащеха на дъщерята на Баркър – Алабама, на 18 г., и на сина му Ландън, на 19 г., както и на доведената му дъщеря Атиана Де Ла Хоя, на 24 г.

Преди да роди Роки, 44-годишната Кортни се включи в социалните мрежи, за да сподели няколко снимки на нарастващото си коремче, след като малко преди това беше принудена да се подложи на спешна операция на плода, за да спаси живота на бебето си.

„Като човек, който в миналото е имал три наистина леки бременности, не бях подготвена за страха да се хвърля в спешна фетална операция. Не мисля, че някой, който не е преминал през подобна ситуация, може да започне да разбира това чувство на страх. Имам съвсем ново разбиране и уважение към майките, които е трябвало да се борят за бебетата си, докато са били бременни“, призна Кортни.

„Бременността дава такава сила“, пише тя в своя публикация.