Кортни Кардашиян татуира гаджето си с кратък надпис, който изразява всичко за техните отношения. 42-годишната звезда от „Животът на Кардашиян“ написа фразата „Обичам те“ върху вътрешната страна на ръката на барабаниста Травис Баркър. 

Кортни сподели множество снимки и видеа в Инстаграма си. „Татуирам“  коментира кратичко към тях.  

Кардашиян първо написала думите на хартия, докато приятелят й спокойно гледал.  45-годишният Баркър очевидно е и доволен от работата на половинката си. 

„Жена с много таланти“, коментира той и също сподели снимка от ктатрайния резултат в стори в Инстаграма си. А в допълнение добави, че тя е "най-добрият художник на татуировки".

Снимка: instagram.com/kourtneykardash/

Скоро Баркър показа любовта си към Кардашиян отново чрез татуировка. Той написа името й върху гърдите си, точно над лявото зърно.

Тялото на музиканта е почти изцяло изрисувано с татуировки, затова новите той прави върху стари. Щом любовта е вдъхновение обаче, предполагаме, че решение винаги ще се намери. Понякога Баркър се татуира и сам. 

Двойката не спира да демонстрира романтиката помежду си в социалните медии. Двамата ходят заедно на различни пътувания, разходки с лодка, или просто снимат интимни моменти помежду си. 

"Къртни все още изглежда много щастлива с Травис. Той с нея също - постоянно й прави комплименти и демонстрира внимание.", споделя източник на "Пийпъл". 

Баркър има 15-годишна дъщеря, син на 17 и друг, доведена дъщеря на 22 от бившата си съпруга Шана Моклер. Кардашиян пък има двама синове на 6 и 11 и дъщеря на 8 от Скот Дисик.