44-годишната красавица Кортни Кардашиян се включи в социалните мрежи, за да сподели няколко нови снимки на нарастващото си коремче, след като наскоро беше принудена да се подложи на спешна операция на плода, за да спаси живота на бебето си.

Кортни - която очаква първото си дете от съпруга си Травис Баркър - написа под снимките в Инстаграм: "Бременността дава такава сила".

На снимките се вижда как Кортни придържа бебешкото си коремче, докато заема различни пози пред камерата.

Снимка: Getty Images

Красавицата брюнетка - която вече има Мейсън на 13 години, Пенелопе на 10 години и Рийн на 8 години от бившия си приятел Скот Дисик - наскоро разкри, че се е наложила спешна операция, за да спаси живота на бебето си, пише още БГНЕС.

Тогава Кортни, която се омъжи за Травис през 2022 г., написа в Инстаграм: "Ще бъда завинаги благодарна на моите невероятни лекари за това, че спасиха живота на бебето ни. Безкрайно съм благодарна на съпруга ми, който се втурна при мен от турнето, за да бъде с мен в болницата и да се грижи за мен след това. И на майка ми, благодаря ти, че ме държеше за ръка през цялото това време.

"Като човек, който в миналото е имал три наистина леки бременности, не бях подготвена за страха да се хвърля в спешна фетална операция. Не мисля, че някой, който не е преминал през подобна ситуация, може да започне да разбира това чувство на страх. Имам съвсем ново разбиране и уважение към майките, които е трябвало да се борят за бебетата си, докато са били бременни.

"Слава на Бога. Да изляза от болницата с моето момченце в корема ми и в безопасност беше най-истинското благословение", сподели още тя.

Снимка: Getty Images

Вижте повече за Кардашиян в следващото видео: