Една от известните сестри от клана Кардашиян – Кортни, обяви по мил начин, че очаква първото си дете с барабаниста на групата Blink 182 – Травис Баркър. По време на концерт на бандата в Лос Анджелис, 44-годишната риалити звезда вдигна голям плакат, на който пише „Травис, бременна съм“.

Изглежда новината е била изненада и за самия бъдещ баща, който оставя палките, слиза от сцената и целува съпругата си.

Снимка: instagram/kourtneykardash

Вълнуващото видеото е споделено и от двамата в Инстаграм.

В Story Кортни разкрива откъде й хрумнала идеята за подобен анонс – от видео към една от най-известните песни на Blink 182 – „All The Small Things”, в който фенка държи плакат с надпис „Травис, бременна съм“.

Въпреки че това ще е тяхното първо общо дете, Кардашиян и Баркър са родители на общо 6 деца. Кортни има 3 от бившата й половинка Скот Дисик – момчетата Рейн Астън на 8 и Мейсън Даш на 13 г., както 10-годишна дъщеря Пенелопе Скотланд. От своя страна 47-годишният музикант също има 3 деца – 19-годишен Син Ландън, дъщеря Алабама на 17 и доведена дъщеря Атиана на 24.

Двамата започват връзка през 2021 г., след като дълги години поддържат приятелски отношения. Връзката им се развива бързо и през октомври същата година те обявяват годежа си.

Двойката празнува любовта си няколко пъти. През април 2022 г. се женят в Лас Вегас, но тъй като липсва официално разрешително за брак, Кортни и Травис сключват законен брак в Санта Барбара, а на 22 май същата година се състои и сватбената церемония в Италия.

Миналата година риалити звездата сподели за трудностите си около забременяването и че се е подложила на инвитро процедури. През май тази година двойката изненадващо обяви, че е прекратила инвитро опитите за забременяване и че все още се надяват да имат свое общо дете.