DARA, чието рождено име е Дарина Йотова, е сред любимите поп изпълнители на малки и големи. Тя се впусна в новото приключение на bTV „Dancing stars“, като не само влезе в ново амплоа - на танцьорка, но успя да стигне и до финала!

Страст и умения в овладяването на сложните стъпки демонстрираха осем харизматични дами в шоуто, борейки се в тазгодишното издание на "Dancing Stars" за титлата „Кралица на бала“ - сред тях беше и изпълнителката на песента "Богиня". Тя е музикален артист, моден ентусиаст и мечтател. Участва в "Dancing Stars", за да създаде готини спомени и нови приятели. Във вълнуващото приключение до нея застава момчето, което е печелил награди на много състезания, а на други дори е бил съдия. С Димитър Георгиев - Джими зашеметиха всички с огнените си танци!

Целите епизоди на шоуто гледайте на btvplus.bg.

Снимка: bTV Media Group

10 факта все още не знаете за DARA:

1. Танцува буквално от момента, в който е проходила.  

2. Като малка имала две мечти за професия - и двете далеч по-различни от това, с което се занимава сега. Искала да стане готвачка и гимнастичка.

3. В 4. клас започва да танцува в група, в която майка й я записва. 

4. Ходи на балет за 2 месеца, но осъзнава, че това не е за нея.

5. DARA не може да спи до късно. Буди се около 09:30 ч. всяка сутрин. Признава, че рядко пие кафе.

6. Обича миризмата на прах за пране.

7. DARA стартира професионалната си кариера с договор с най-голямата музикална компания в България – "Вирджиния Рекърдс", през 2016 г. и изгрява още с дебютния си трак „К‘во не чу“, който застава на първа позиция в официалната еърплей класация у нас.

8. Тя е най-младият треньор в предаването „Гласът на България“. През 2021 г. става треньор в осмия сезон на музикалното риалити. Глас на България за 2022 г. е Жаклин Таракчи, която беше в нейния отбор. 

9. В подкаста на Ladyzone.bg „Малки разговори“ DARA сподели, че всички, които са част от екипа й, трябва да бъдат на първо място добри хора;

10. DARA обича да спортува. Старае се да ходи по четири пъти в седмицата на фитнес и се опитва да прави фастинг.