Младият фотограф Робърт Ъруин е син на легендарния австралийски телевизионен водещ Стив Ъруин, по-известен като Ловеца на крокодили. Стив умря през 2006 г. на 44-годишна възраст. Той беше известен с това, че не се страхуваше да се доближава до най-опасните същества на планетата и в крайна сметка именно едно такова го уби. Хората биха очаквали синът му да е по-предпазлив, но последната му публикация в Инстаграм показва, че 18-годишният Робърт се движи твърде близо до стъпките на баща си.

Във видеото Робърт се опитва да храни един от най-големите и опасни крокодили в семейната зоологическа градина. Името на звяра е Каспър и му е дадено заради бледата му кожа, която го прави поти незабележим във водата.

Целта на Робърт и служителите на зоологическата градина е да видят каква ще е реакцията на крокодила, когато до него се приближи човек и опита да го храни. Ако експериментът е успешен и Каспър е доволен, той ще стане една от големите атракции на зоопарка.

Нещата обаче не се развиват по план. Когато водното чудовище излиза от басейна, то директно се спуска към живия човек и напълно игнорира месото, което му хвърлят.

За щастие Робърт успява да се измъкне невредим, но по всичко изглежда, че младежът ще е точно толкова безразсъден, колкото беше баща му.

В Австралия семейство Ъруин са местна забележителност. Не само синът на Стив Ъруин, но и съпругата, дъщеря му, а в бъдеще със сигурност и внучката му, са посветили живота си на опазването на околната среда и изучаването на редки и опасни животински видове.