Младата природозащитничка Бинди Ъруин сподели новата си татуировка, с която едновременно показва любовта си към дъщеричката си и уважението си към покойния си баща, австралийската легенда Стив Ъруин.

Татуировката представлява ръкописно изписани думите „graceful warrior“ (благороден войн) с почерка на Стив Ъруин, по-известен като Ловеца на крокодили. До думите има и рисунка на алигатор.

„Думите, които казах на дъщеря ни, когато я хванах в ръце за пръв път, бяха „Моят благороден войн“. Така се появи и името ѝ (Грейс Уориър)“, написа 23-годишната Бинди. „Това е почеркът на баща ми, за да бъде с мен винаги. Любимият ни алигатор Дейзи е до думите и символизира работата ни по опазването на околната среда.“

Семейство Ъруин са сред най-известните жители на Австралия. Стив Ъруин беше най-известният телевизионен водещ, който се занимаваше с животни. Негова страст бяха най-опасните и смъртоносни същества на планетата, с които той редовно срещаше зрителите си.

През 2006 г. Ъруин загина по време на снимките на предаването си, но това не помрачи любовта на семейството му към дивите животни, включително най-опасните от тях. Съпругата му и децата му продължават работата си за Австралийската зоологическа градина.

По тази причина малката Грейс Уориър расте сред животни, които повечето от нас са виждали само на снимка и със сигурност ще се научи да цени и обича природата. Момиченцето се роди в началото на април и майка ѝ редовно споделя снимки с първите ѝ срещи със застрашените животински видове, които най-вероятно ще защитава в бъдеще.