Преди по-малко от седмица малката Грейс Уориър Пауъл навърши 6 месеца, но вече е сензация в социалните мрежи. Момиченцето, чиято майка е дъщерята на легендарния Стив Ъруин, Ловеца на крокодили, е сред най-известните деца в Австралия, където семейството ѝ притежава голяма зоологическа градина.

Заради телевизионните предавания на покойния Стив Ъруин, семейството му има почти кралски статут в Австралия и милиони последователи. Но малката Грейс няма нужда да разчита на популярността на дядо си или майка си, която също е еколог. Момиченцето може да разтопи сърцето на всеки с прекрасната си усмивка. Ето 7 снимки, които доказват това:

Стив Ъруин почина през 2006 г., след като беше намушкан от опашката на скат. Природозащитникът беше известен с това, че обичаше опасните създания и не се страхуваше да се приближи до тях, за да ги покаже на зрителите.

Заради опасната си професия, той винаги е очаквал, че ще умре млад, както разкри вдовицата му и дори е бил наредил на екипа си да не спират да снимат, ако нещо се обърка и да покажат смъртта му на света. По тази причина фаталният инцидент, който отне живота му, е записан, но никога не е излъчван.