„Гласът й – той е просто като масло!!!” – споделя един от феновете, присъствали на концерта, но ние знаем, че когато става дума за нейният глас, той е много повече от масло.

Кристина Агилера е една от първите певици със самостоятелен концерт в Hollywood Bowl, след като една част от ограниченията против коронавирусната епидемия в САЩ бяха вдигнати. Носителката на „Грами” е в топ форма и определено e по-красива от всякога.

На 16 и 17 юли поп дивата представи своите песни под съпровода нa филхармонията на Лос Анджелис. Селекцията от песни е почти същата като на шоуто й в Лас Вегас, което беше прекъснато заради пандемията.

Целия сетлист започва с един от вечните хитове на Ета Джеймс – At Last, след което Агилера преминава към авторските си песни. Изпълнява едни от най-големите си хитове като “Genie in a bottle”, “Dirrty”, “Lady Marmalade”, но обръща внимание и на последния си албум с изпълнението на “Twice” и “Maria”.

„Това е моментът на живота ми” – каза Агилера по време на концерта – „защото майка ми беше цигуларка и пътуваше с младежкия симфоничен оркестър. Помня как свиреше постоянно и винаги съм била заобиколена от класическа музика!”.

По време на концерта Кристина Агилера не сменя тоалети, а по-скоро се появява с надградена от аксесоари визия. Това е била и идеята на стилиста й Мел Отенберг. Той си я представял в черен котешки костюм, подхождащ на фигурата й. Такова е било и крайното решение за визията й.

Костюмът е създаден от L.A. Roxx, които всъщност са и дизайнерите на черното кожено яке на Джордж Майкъл за видеото към песента му Faith. Едно от колиетата е антична диамантена огърлица, а един от чоукърите й е на Swarovski. Обувките й са на марката Gianvito Rossi. През целия концерт виждаме как сменят аксесоарите по нея, а само имената на марките говорят много – Swarovski, Versace, Gaspar и още много други.

А за разнообразието на черния котешки костюм стилистът й се е погрижил с металическа пола, халат с пера, дълга черна пола, кожени каубойски панталони и още… аксесоари.

Концертът й не е бил пропуснат от младите й колежки и една от съвременните поп принцеси – Ариана Гранде, която наскоро се омъжи, е била там със съпруга си. За преживяването си споделя, че е било повече от страхотно и че много обича своя учител в музиката - Кристина.

По време на концерта Кристина Агилера е разпалила публиката и с новината, че скоро можем да очакваме и новия й албум. Последният албум, който певицата издаде, е Liberation от 2018-а, а след това е пускала само сингли. Слуховете, че предстоящият й албум ще бъде на испански, потвърди самата Агилера наскоро в интервю. Също така албумът няма да бъде само един, а ще бъдат два, но не е издавала повече информация за допълнителния проект.