В интервю за списание „Health“ поп певицата Кристина Агилера сподели, че не обича да вижда свои снимки като по-млада, защото се намира за твърде слаба на тях и това не ѝ харесва. Тези снимки ѝ напомнят за време, в което се е чувствала неуверена и не се е харесвала достатъчно.

„Струва ми се, че имаме хубави дни и лоши дни, когато става дума за това как се приемаме“, каза тя пред списанието. „Когато влязох в шоубизнеса, мразех това, че съм твърде слаба. След като навърших 21 започнах да напълнявам и обикнах новите си извивки.“

Снимка: Getty Images

Кристина Агилера става телевизионна звезда още на 13-годишна възраст в детския канал „Дисни“. Заедно с нея кариерите си започват и Райън Гослинг, Кери Ръсел, Бритни Спиърс и Джъстин Тимбърлейк. Към края на 90-те тя става голяма музикална звезда и продължава да има много почитатели и днес.

Снимка: Getty Images

В края на първото десетилетие на 21 век тялото на Кристина Агилера се превърна в повод за шеги. Певицата очевидно беше качила килограми през последните години и докато някои намираха това за грозно, други харесаха новата ѝ визия много повече. Включително, както изглежда, самата тя.

„Харесва ми, че вече имам дупе“, сподели тя. „Винаги съм намирала, че жените са много по-интересни визуално от мъжете. Трудно ми е да гледам стари свои снимки, защото ми напомнят колко несигурна се чувствах.“

Снимка: Getty Images

Тя е на мнение, че стандартите за красота може и да се променят, но истинската красота е в начина, по който човек сам вижда себе си.

„Красотата е да приемаш себе си“, каза тя. „Колкото и да ми харесва блясъка на славата и пробването на нови рокли за пред камерата, това, което е най-хубаво е, след като се съблечеш, да се почувстваш добре от образа, който виждаш в огледалото.“

Снимка: Getty Images

Тя споделя, че не би желала никога да преживява отново ранните дни на славата си, когато се е опитвала да намери своята визия и е усещала, че не е достатъчно красива.