През септември 2020 г. моделът Криси Тейгън сподели с почитателите си съкрушителната новина, че е загубила бебето, с което беше бременна. Тази седмица обаче разкри, че отново е забременяла и този път всичко изглежда наред.

„Последните няколко години бяха смесица от емоции, но радостта отново изпълни дома и сърцата ни“, написа Криси в Инстаграм пост, споделен и от съпруга ѝ. „След един милион инжекции (напоследък в краката, както може да се види), очаквам още едно бебе.“

Подобно на Хилария Болдуин, която не желаеше да разкрие пола на бебето си, преди да е сигурна, че всичко с него е наред, Криси дълго време се въздържаше да сподели в публичното пространство добрана новина.

„След всяко посещение на лекарския кабинет си казвах, че ако всичко е наред, ще съобщя“, разказа тя. „И всеки път, когато чувах сърцебиенето, въздъхвах облекчено и осъзнавах, че все още съм много напрегната.“

Предишното дете, с което Криси беше бременна, беше момче. Една година след смъртта му тя разкри, че със съпруга ѝ са избрали за него името Джон, но така и не са имали възможност да му го дадат.

36-годишната красавица има основания да се притеснява. Тя и преди е имала трудности при бременността, заради проблеми с плацентата. Наложило се е да роди първия си син с цял месец по-рано, след като лекарите са установили, че бебето не получава достатъчно хранителни вещества.

Бебето, което загуби през 2020 г. също умря заради проблеми с плацентата. Имало е разкъсване и се е наложило да отстранят плода, за да спасят живота на майката.

„Засега всичко е перфектно и съм изпълнена с надежда“, написа тя. „Беше много трудно да пазя това в тайна толкова дълго.“

Криси Тейгън и Джон Леджънд имат още две деца – момиче на 6 години и момче на 4 години.