Риалити звездата Кортни Кардашиян и барабанистът на групата „Blink-182“ Травис Баркър са приятели от години, но според източник на развлекателното предаване “Ентъртейнмънт тунайт” вече са и двойка.

"Кортни и Травис имаха платоническа връзка в продължение на години. Те са приятели отдавна. Наскоро някаква искра е пламнала между тях и отношенията им са станали романтични“, съобщава източникът.

Двамата живеят в един квартал, а децата им са много добри приятели, което е голям плюс за връзката им, ако такава изобщо има. Баркър е баща на две деца – на 15 и на 17 години, от модела Шана Моуклър, за която беше женен до 2008 г. Кортни пък има три деца от бившия си приятел Скот Дисик – на 11, 8 и 6 години.

Феновете на Кардашиян и Баркър заподозряха, че между тях може да има нещо по-сериозно през уикенда, когато стана ясно, че двамата са прекарали почивните дни в къщата на майката на 41-годишната жена в Калифорния.

Ако това се окаже истина, ще има и доста разочаровани, защото много почитатели на телевизионния водещ Скот Дисик се надяваха той и Кортни да се съберат отново.

Снимка: Getty Images

Само преди около месец мъжът написа в Инстаграм:

„Благодаря ти Кортни Кардашиян, че си най-добрата създателка на бебета (baby maker) наоколо. На бих могъл да намеря по-добър човек на света, с който да имам тези прекрасни деца. Обичам теб и семейството ни повече, отколкото каквото и да било друго на света.“