Предаването на риалити семейството Кардашиян-Дженър приключва през 2021 г., но сестрите нямат никакво намерение да слязат от екрана заедно с него. Кортни Кардашиян обяви намерението си да стане актриса и знаем кой ще е първият филм, в който ще можем да я гледаме – римейк на филма „Тя е върхът“ от 1999 г.

Снимка: imdb.com

В оригиналния филм популярен гимназист се хваща на бас с приятелите си, че може да превърне дори най-непривлекателното момиче в кралица на бала. Докато се опитва да постигне целта си, неусетно се влюбва в нея. Новата версия ще разказва подобна история, но половите на персонажите ще са разменени. Заглавието на филмът ще е „Той е върхът“.

Снимка: Getty Images

Кортни, за която това ще е първата роля в пълнометражен филм, макар да има малък опит в сериалите, сподели снимка, на която чете сценария на филма:

Заедно с инфлуенсърката Кортни Кардашиян във филма ще участва Тик Ток сензацията Адисън Рей, която ще изпълнява ролята на Паджет – женската версия на персонажа Зак Силър, изигран от Фреди Принц Младши в оригиналния филм от края на миналия век. Тук Паджет ще е известна Инстаграм инфлуенсърка, която за наема да превърне училищния загубеняк в най-желаното момче.

Снимка: Getty Images

Сценарист на филма ще е авторът на оригинала Р. Лий Флеминг, а режисьор ще е Марк Уотърс, който е най-известен с филма си „Гадни момичета“ от 2004 г.

„Той е върхът“ вече успя да привлече вниманието на хората, макар и не по хубав начин. Заради снимките на филма един от центровете за изследване на COVID-19 трябваше да бъде затворен, но след силно недоволство на местните жители, мястото остана отворено.