Актрисата Лили Джеймс влиза в ролята на Памела Андерсън, за да заснеме сцени за новия сериал "Hulu", базиран на живота й. Тя изглежда почти идентично със сексапилната актриса. Лили Джеймс ще облече и прословутия червен бански, с който Памела Андерсън впечатляваше всички зрители, тичайки по плажа в "Спасители на плажа". 

За да постигнат приликата, тя носи дълга платиненоруса перука.

Пищният бюст с импланти на Пам също е наподобен. 

Без грим и без камери пред себе си обаче актрисата изглежда така. 

Актрисата и нейният партньор Себастиан Стан, който играе бившия съпруг на Андерсън Томи Лий, споделиха няколко снимки зад кадър в социалните мрежи, докато работят по проекта.

Актьорът прилича точно на музиканта от Mötley Crüe. Не са пропуснати татуираните му ръце, както и известната му татуировка на корема "Mayhem". 

Планът е сериалът да разказва за бурните отношения между двамата, които са най-известни със секс записа, който изтича в публичното пространство. Касетата, на която са записали интимните си отношения, е открадната и бързо започва да се разпространява.

Томи Лий и Памела имат две деца - Брандън, който се ражда през 1996 г. и Дилън, който се ражда през 1997 г. Бракът им приключва с развод през 1998 г.