Само ден след като обяви, че се оттегля от социалните мрежи, за да има повече време за себе си, актрисата Памела Андерсън, най-известна с ролята си в „Спасители на плажа“, обяви и какво се е променило в живота ѝ – тя вече е омъжена жена… за пети път.

В интервю за вестник „Дейли Мейл“ Памела Андерсън съобщи, че е сключила брак с бодигарда си на Коледа. Церемонията се е състояла в дома ѝ в Канада и бракосъчетанието е извършено от местен свещеник. Заедно с младоженците не е имало приятели или семейство.

„Аз съм точно там, където трябва да бъда – в ръцете на мъжа, който ме обича. Влюбена съм. Оженихме се на Коледа с благословията и на двете ни семейства. Всички се радват за нас“, разкри актрисата. „Омъжих се в имота, който купих от баба си и дядо си преди 25 години. Тук са се оженили и родителите ми, които още са заедно. Имам чувството, че животът ми направи пълен кръг.“

За новата връзка на Памела се заговори през есента на миналата година. Тогава източник на сайта Page Six разкри, че тя е с мъж, който е в 40-те си години и който се отнася много добре с нея.

Името на новия съпруг на Памела е Дан Хейхърст и според информацията на „Дейли Мейл“ той е работил за нея като бодигард. Източници на вестника съобщават, че Дан се е омъжил за „жената на мечтите си“, подкрепя я напълно и е горд с успешната ѝ кариера и постиженията ѝ.

Преди това Памела Андерсън беше омъжена за музиканта Томи Лий от 1995 г. до 1998 г. Между 2006 г. и 2007 г. беше омъжена за комика Крис Рок. Третият и четвъртият ѝ брак бяха с един човек – професионалният покер играч Рик Саломон. Двамата се венчаха през 2007 г., анулираха брака през 2008, ожениха се отново през 2014 г. и се разведоха през 2015 г.

Най-краткият брак на актрисата обаче е с продуцента Джон Питърс. Според някои медии актрисата и Питърс са се оженили през 2020 г. и само 12 дни по-късно са анулирали брака. Пемела Андерсън обаче твърди, че двамата никога не са били действително женени.

На фона на тази поредица кратки бракове, намерението ѝ да остане дълго с петия си съпруг изглежда твърде оптимистично. Може би обаче именно сега 53-годишната жена е успяла да намери истинската любов.