Памела Андерсън има нова любов в живота си. 53-годишната актриса излиза със своя охранител Дан Хейхърст седем месеца след раздялата с бившия си съпруг Джон Питърс. Андерсън и Питърс бяха женени само 12 дни, преди да се разделят.

"Тя е много щастлива" - казва източник на PEOPLE. "Tе бяха заедно през цялата пандемия. Тя е супер щастлива и той й помага да оправи дома си на остров Ванкувър."

Новата връзка на Андерсън се случва месеци след като тя обяви раздялата си с Питърс. Новината за раздялата пристигна осем дни, след като Андерсън публикува първата си снимка, на която тя и Питърс (74 г.) обявиха, че са семейство, в стори в инстаграм.

Преди това Андерсън беше женен за Томи Лий, от когото има двама синове - Брандън (23) и Дилън (22). Двамата бяха женени от 1995 до 1998 г. и имаха доста бурен брак, през който Лий прекара шест месеца в затвора в Лос Анджелис за насилие.

Памела Андресън със сина си Дилан
Снимка: Getty ImagesПо-късно (2006 г.) актрисата се омъжи и разведе с Кид Рок. След това се омъжи и разведе с продуцента Рик Соломон два пъти - през 2007 и 2013 г.

Памела имаше връзка и с френската футболна звезда Адил Рами.

Снимка: Getty Images