На 20 януари 52-годишната актриса от „Спасители на плажа“ Памела Андерсън се омъжи тайно за филмовия продуцент Джон Питърс, с когото са имали връзка за първи път преди 30 години. И за двамата това бе пети брак, но той продължи само 12 дни.

Пред The Hollywood Reporter актрисата заявява: „С Джон ще поживеем отделно, за да преценим по-добре какво искаме от живота и от тази връзка. Затова отлагаме легализирането на брачния си сертификат. Ще съм ви благодарна, ако уважите личното ни пространство.“

Източници на The Hollywood Reporter са потвърдили, че младоженците наистина не са попълнили всички документи, които официализират брачния им сертификат от 20 януари.

Новината за раздялата идва само осем дни, след като Памела Андерсън публикува като Instagram Story първата си съвместна съпружеска снимка със 74-годишния продуцент.

Снимка: Getty Images

На младини Джон Питърс е фризьор и има 12-годишна връзка с клиентката си Барбара Стрейзънд. С Памела Андерсън се запознават през 1980-те в имението Playboy.

Двамата заживяват заедно и продуцентът увещава младата красавица да не се снима в еротичното списание, а да се фокусира върху сериозна кариера. Той плаща уроците й по актьорско майсторство, танци и публична реч. В един момент дори й предлага брак, но Пам отказва.

От 1995 до 1998 г. Памела бе омъжена за Томи Лий. Те имат двама синове на 22 и 23 години, а по време на брака им Томи прекара 6 месеца в затвора заради насилие над съпругата си.

След това актрисата имаше три брака, продължили не повече от година. През 2006 г. тя се венча за Кид Рок, а през 2007 и 2013 г. се омъжи два пъти за Рик Саломон.

През последните години сексбомбата имаше връзка с френския футболист Адил Рами. Тя често посещаваше и основателя на WikiLeaks Джулиан Асандж, докато той живееше в посолството на Еквадор в Лондон, за да избегне арест от местните власти.

Джон Питърс постигна голям успех като продуцент на римейка на „Роди се звезда“ (2018) с Брадли Купър и Лейди Гага. Той е продуцирал и оригиналната продукция от 1976 г. с Барбара Стрейзънд.