52-годишната актриса от „Спасители на плажа“ Памела Андерсън се омъжи на тайна церемония за филмовия магнат Джон Питърс, който със своите 74 г. също не е в първа младост.

Първата романтична среща на двамата е била преди цели 30 години. Следва раздяла, но преди няколко месеца Памела и Джон възраждат връзката си. И за двамата това е пета сватба в живота.

„Памела все още не е разгърнала артистичния си потенциал. Тя е много повече от жена, която привлича погледите. Красиви жени има навсякъде и лесно мога да си избера, но през последните 35 години аз исках само Памела“ – споделя младоженецът пред изданието The Hollywood Reporter, което първо съобщи за венчавката.

„Тя ме подлудява в добрия смисъл на думата. Вдъхновява ме“ – допълва Джон Питърс.

Джон Питърс през 2007 г., когато получава звезда на Алеята на славата в Холивуд
Снимка: Getty Images

От 1995 до 1998 г. Памела бе омъжена за Томи Лий. Те имат двама синове на 22 и 23 години, а по време на брака им Томи прекара 6 месеца в затвора заради насилие над съпругата си.

След това актрисата имаше три брака, продължили не повече от година. През 2006 г. тя се венча за Кид Рок, а през 2007 и 2013 г. се омъжи два пъти за Рик Саломон.

През последните години сексбомбата имаше връзка с френския футболист Адил Рами. Тя често посещаваше и основателя на WikiLeaks Джулиан Асандж, докато той живееше в посолството на Еквадор в Лондон, за да избегне арест от местните власти.

Джон Питърс е продуцент не само на римейка на „Роди се звезда“ (2018) с Брадли Купър и Лейди Гага, но и на оригиналната продукция от 1976 г. с Барбара Стрейзънд. Той има зад гърба си четири развода, като от 1967 до 1973 г. е женен за актрисата Лесли Ан Уорън.

На младини Джон е фризьор и има 12-годишна връзка с клиентката си Барбара Стрейзънд. С Памела Андерсън се запознават през 1980-те в имението Playboy.

„Видях един малък ангел да седи на бара. Беше Пами. Знаех, че ще стане голяма звезда. Заживяхме заедно и я убеждавах да не се снима за Playboy, а да се фокусира върху сериозна кариера. Тя не се съгласи и се появи 13 пъти на корицата на списанието“ – споделя през 2017 г. Джон Питърс пред The Hollywood Reporter.

Продуцентът признава също, че е плащал уроците на Памела по актьорско майсторство, танци и публична реч. В началото на кариерата й той предлага да се оженят, но Пам отказва. 

 

Това брак по любов ли е или по-скоро страх от самотата?