Актрисата и модел Памела Андерсън обяви, че с връзката й с френския футболист Адил Рами е свършено, след като разбрала, че той й изневерява. 51-годишната американка буквално изля сърцето и душата си в Инстаграм, където много подробно описва какво точно се е случило и как се е стигнало до края на двугодишната й връзка. Според думите на Памела Адил е водел двойнствен живот. Освен това я тормозел и заплашвал многократно.

„Последните (повече) от 2 години от живота ми са били една голяма лъжа. Била съм мамена, накарана да вярва, че това е „голямата любов“. Откакто разбрах, в последните няколко дни съм съкрушена. Той е живял двойнствен живот. Той се шегуваше за другите си съотборници, които имат любовници под носа на съпругите им. Той наричаше тези мъже чудовища.

Но това е по-лошо. Той излъга всички. Как е възможно да контролираш сърцата на 2 жени по този начин – сигурна съм, че има и други. Той е чудовище. Помогнала съм на толкова хора, но как не съм успяла да помогна на себе си.“

Според думите на актрисата от „Спасители на плажа“ тя разбрала за изневерите на футболиста след разговор с бившата му приятелка, от която той има близнаци и с която той постъпил по същия начин.

Памела добавя, че много пъти е усещала неговите лъжи. С течение на времето се научила да приема за нормално постоянните му опити да я контролира и да му изпраща снимки и видео, за да му покаже къде и с кого е.

„След всичко това ще напусна Франция. Той опита всичко – изпраща цветя, писма. Аз не ги приех. Появи се в хотела ми и охраната го изведе. Наех бодигард, защото ме плаши. Наранявал ме е и ме е заплашвал много пъти.“

Андерсън споделя още, че Адил Рами се е срещал с баща й, искал да се ожени за нея и да я обича до края на живота й.

„Чувствам се използвана, предадена и наранена. Трябваше да се досетя. Ревността, физическото и емоционалното изтезание. Всичко това е било като огледало на собствените му действие. Опитах да си тръгна поне 10 пъти. Всеки път той ми казваше, че ще умре без мен. Че ще ходи на терапия и няма да ми посегне още веднъж.“

Връзката на Памела и 33-годишния Адил започва преди малко повече от 2 години, като в тях има и една 6-месечна пауза, в която двамата са разделени. Последната им публична изява заедно е от 9 юни, когато двамата са забелязани да се разхождат заедно в Малибу.