Памела Андерсън разкритикува в поредица от туитове порно филмите и видео игрите като причина добрите мъже да се превърнат в "изчезващ вид".

Звездата от хитовия сериал "Спасители на плажа" изрази мнение, че двата "порока" са довели до разпадане на качествените взаимоотношения между жените и мъжете.

"Най-лошите любовници гледат порно - те са сковани, безчувствени, нуждаещи се от все по-голямо разнообразие, като понякога прибягват дори до насилие", критикува филмите за възрастни Памела Андерсън. 

"Порното не е това, което представлява любовта. Смелите и радикални мъже, които четат и са ангажирани със света, са секси. Веганите са най-добрите любовници - доказано е", отсича актрисата.

Снимка: Getty Images

Андерсън продължава в серията от туитове, че конзолите за видео игри като "Плейстейшън" също са били пагубни за "добрите мъже", които според нея страдат от "заболяване на празноглавците". "Загубихме много добри мъже заради това. Връщане нямаше", споделя недоволството си Памела.

Майка на два деца, Андерсън насърчава родителите да помогнат на децата си да стоят настрана от видео игрите, казвайки, че се надява децата да бъдат достатъчно силни, за да "се разбунтуват" срещу популярността му.