Почитателите на най-големия секс символ от края на 20-и век ще могат да надникнат в личния ѝ живот. Предстои да видим биографичен филм за актрисата Памела Андерсън и отношенията ѝ с музиканта Томи Лий. Най-любопитното, което знаем засега е, че в ролята на едрогърдата актриса ще влезе Лили Джеймс.

Снимка: Getty Images

Това решение на създателите на сериала е доста странно, тъй като между Джеймс и Андерсън няма кой знае каква физическа прилика, така че гримьорите ще трябва доста да се постараят. Партньор на Лили Джеймс в сериала ще е Себастиан Стан, който ще изпълни ролята на Томи Лий.

Планът е сериалът да разказва за бурните отношения между двамата, които са най-известни със секс записа, който изтича в публичното пространство. Касетата, на която са записали интимните си отношения, е открадната и бързо започва да се разпространява.

Памела Андерсън и Томи Лий в началото на брака си
Снимка: Getty Images

В сериала ще видим сцената с кражбата и е известно, че ролята на крадеца ще е изпълнява от комика Сет Роугън.

Памела и Томи Лий със сина си Брандън
Снимка: Getty Images

Памела Андерсън и Томи Лий се запознават през 1995 г. и се женят по-малко от седмица след това. По това време тя е международна звезда благодарение на ролята си в „Спасители на плажа“, а Лий е част от групата „Mötley Crüe“, която върви към разпад. Тя имат две деца - Брандън, който се ражда през 1996 г. и Дилън, който се ражда през 1997 г. Бракът им приключва с развод през 1998 г.