Изглежда 31-годишната актрисата Лили Джеймс, която неотдавна приключи връзката си с актьора Мат Смит, е открила любовта във вечния град. Изненадващото е, че мъжът до нея е 50-годишният актьор Доминик Уест, който е женен от 10 години. Папараци изловиха разходката им из италианската столица и целувките, които двамата си размениха:

Лили и Доминик са в Рим за снимките на предстоящия сериал „В търсене на любовта“ по романа на Нанси Митфорд. Не е ясно каква е ролята на Доминик Уест във филма, но се знае, че Лили Джеймс ще изпълнява една от главните роли и ще си партнира с Емили Бийчъм.

Снимка: Getty Images

Свидетели на романтичната разходка на Лили и Доминик разказват, че двамата са обиколили доста от забележителностите на града, повозили са се на скутер и след това са обядвали. Когато са се разделяли са разменили доста прегръдки и целувки, а мъжът няколко пъти е целунал по-младата актриса по врата, за което свидетелстват и някои от папарашките снимки.

Известно е, че Лили не е в романтична връзка сега, но нямаме никаква информация за проблеми в семейния живот на звездата от сериала „Наркомрежа“. Актьорът вече 10 години е семеен. Той е женен за наследничката на ирландска благородническа фамилия Катрин Фицджералд. Известно врем двамата с Диминик управляваха замъка на предците ѝ, превърнат в хотел.

Лили и Доминик все още не са коментирали слуховете за връзката си, но по всичко изглежда, че не се крият, след като се разхождат спокойно от един от най-привлекателните за туристи градове в света. Благодарение на сериали като „Наркомрежа“ и „Аферата“, Доминик Уест е едно от най-разпознаваемите лица от телевизията. От своя страна Лили Джеймс в момента доста успешно гради кариерата си на големия екран, след като изгря благодарение на игралната версия на „Пепеляшка“, в която изигра една от най-обичаните принцеси на „Дисни“.