Джони Деп е обвинявал бившата си съпруга Амбър Хърд, че има интимни отношения с холивудски актьори като "тиквената глава" Леонардо Ди Каприо и "картофената глава" Чанинг Тейтъм - прякори, които звездата от "Карибски пирати" използвал, за да се "подиграва" на съпругата си, споделя самата актриса пред британския съд в понеделник, цитирана от Page Six.

34-годишната актриса от филма "Аквамен" разкри, че "силно ревнивият" актьор е считал почти всичките й екранни партньори от мъжки пол във филмите за "сексуална заплаха" - в изявление, дадено като част от делото в Лондон на Деп за клевета срещу британския таблоид "Сън".

"Той ме обвини, че имам отношения с всеки мой екранен партньор, филм след филм: Еди Редмейн, Джеймс Франко, Джим Стърджис, Кевин Костнър, Лиъм Хемсуърт, Били Боб Торнтън, Чанинг Тейтъм; дори жени като Кели Гарнър", казва Амбър Хърд.

Джони Деп и Амбър Хърд
Снимка: Getty Images

Актрисата твърди, че 57-годишният Деп също я обвинил, че му изневерява с Леонардо Ди Каприо, с когото тя е имала прослушване за роля.

"Той ми се подиграваше за това - особено когато беше пиян или надрусан - и имаше унизителни прякори за всеки един от моите екранни партньори, които смяташе за сексуална заплаха", казва тя в изявлението.

"Например, Леонардо Ди Каприо беше "тиквената глава", Чанинг Тейтъм беше "картофената глава", казва Хърд - като актьорите са имали и други прякори редом с тези.

Деп също е "изисквал" от Хърд да знае повече за интимните сцени във филмите и често вдигал скандали "за това как хората могат да ме гледат да правя секс пред камера", твърди Хърд.

"Правилата му се затягаха с всяка година - каква голота или сцени са приемливи, искаше описания на всеки детайл, всеки аспект на сцените и как те са заснети, поставяйки все по-големи ограничения за това, което бих могла и какво не бих могла да правя", казва Хърд.

Джони Деп и Амбър Хърд
Снимка: Getty Images

Актрисата заявява, че в крайна сметка се оказва в позиция да отказва роли, което е повлияло негативно на кариерата й, пише "Дейли мейл".

В писменото изявление Хърд също обвини бившия си съпруг, че я е подложил на физическа насилие, както и "изключително контролиращо и сплашващо поведение".

Бившата съпруга на Джони Деп заяви в съда, че актьорът дори е заплашвал да я убие много пъти - вижте повече в bTV Новините.