Кара Делевин, Амбър Хърд и Илон Мъск са били интимни, според ново доказателство по делото за клевета, което актьорът Джони Деп заведе срещу бившата си съпруга.

Свидетелят, който дава показанията, е Джош Дрю, съпруг на най-добрата приятелка на Амбър Хърд – Ракел 'Роки' Пеннингтън. Според неговите показания Хърд е правила тройка с 27-годишната британска манекенка и Илон Мъск. Хърд е споделила това с най-добрата си приятелка, а тя - със съпруга си.

Във видеозапис, публикуван от DailyMail.com, юридическият екип на Деп пита Дрю, който живеел под наем в един от множеството съседни апартаменти, които Деп притежаваше, какво знае за предполагаемото домакинство на Хард и събирането на тримата. Във видеозаписа се вижда, че се води следния разговор:

- Роки сподели ли ти, че Амбър Хард е имала афера с Кара Делевин, докато тя все още е била омъжена за Джони Деп?, пита адвокат Бенджамин Чеу.

- Да, казва Дрю, който оттогава се е разделил с Пеннингтън.

- Значи те са имали тристранна афера?

- Така го разбирам, да - отвръща Дрю.

Твърди се, че тримата са се срещали в пентхауса в Лос Анджелис на Деп в края на 2016 г. По това време се появяват и снимки от камерата в асансьора на жена, която доста прилича на Кара.

Тук се намира пентхаусът на Джони Деп

Джони Деп подаде иск срещу бившата си съпруга, след като Хърд сподели за Washington Post, че е била подложена на домашно насилие. В статията не се споменава името на Деп, но въпреки това той заведе иск за клевета, защото се появиха спекулации, че е насилник. Оттогава адвокатите му събират доказателства от различни приятели и сътрудници.


57-годишният актьор  вече е подал документи, в които изисква Мъск и актьорът Джеймс Франко да предоставят на съда всякакви съобщения, имейли или разговори, които са имали с Хърд по времето на раздялата им през май 2016 г.

Снимка: Twitter

Мъск настоява, че с Хърд са се срещали, след като бракът й с Джони Деп се в разпадна през май 2016 г. Деп обаче е на друго мнение.

Кара Делевин, която не крие привличането си и към двата пола, наскоро се раздели с дългогодишната си приятелка Ашли Бенсън. Името й се свързва с отношения с редица звезди, сред които Майли Сайръс, Хари Стайлс, Рита Ора, както и звездата за „Бързи и яростни“ Мишел Родригес.