Макар във "Фермата" Даяна да пофлиртува с някои от участниците, извън формата я чакаше едно момче, високо 201 сантиметра.

Тъмнокосата красавица и баскетболистът Кристиян Ставрев се запознават през далечната 2017 г. Около година отношенията им са само виртуална комуникация, тъй като са в различни държави.  

По-късно решават да прекратят отношенията си, но пандемията, която раздели много хора, за тях играе тази на събирач.  

Следвайки нишките на няколкото истории мъж-жена, се запитахме има ли някаъв модел на мъжко излъчване или поведение, което допада на актрисата?  

Има ли неща, по които си приличат Кико и Петър?

  • Чисто визуално поне прилика има. Съгласни ли сте? 
  • Кристиян се занимава с баскетбол; Петър е влюбен във футбола.
  • Кристиян е зодия Стрелец, Петър е Телец.
  • В Инстаграм профила си Кристиян няма споделени общи снимки с Даяна; Петър прекрачва прага на „Фермата“ като необвързан мъж с ясното съзнание, че може да запали пожар от страсти.
  • "Искам да виждам усмивката ти всеки ден" - пише Даяна за Кико в пост в Инстаграм. След латино срещата с Петър във "Фермата" тя сподели - "Имам усещането, че пофлиртувахме".  

Кой всъщност е Кико Ставрев?

1. Кико Ставрев е състезател по баскетбол. В Англия играе в баскетболната академия на колеж "Майърскоф", след което в "Уибър Стейт", САЩ.
2. Майка му и баща му също са били състезатели в този спорт, а след като прекратяват кариерата си се насочват към треньорството. Работят в Португалия. 
3. Учи спортен мениджмънт.
3. Кико и Даяна имат разлика във възрастта. Дая е по-голяма от него с 3 години. 
4. На втората им среща я изненадва пред дома й.