Актрисата Даяна Ханджиева, позната на зрителите на bTV от сериала "Скъпи наследници", безусловно бе центърът на събитията във "Фермата" през този сезон на приключенското риалити.

Тя го напуска едва седмица преди големия финал, който ще е на 12 декември и по този повод гостува в предаването "Преди обед", където се включиха също майка ѝ и колегата от "Скъпи наследници" Орлин Павлов.

Кои са основните уроци, които тя научи от "Фермата"?

"Винаги съм била много скромна, тихичка, страхувала съм се от общественото мнение. "Фермата" направи така, че да се отърся от тези си притеснения. Полезно е цялата тази омраза в социалните мрежи да се излее отгоре ти, защото във върхушката от крясъци на морални съдници успях да чуя себе си и да се приема такава, каквото съм".

За раздвояването между Данчо и Петър

"Данчо ми беше много ценен - като слушател, приятел, подкрепа, опора. За да оцелееш психологически вътре, имаш нужда от такъв човек. С него бяхме близки на съвсем друго ниво, което не мога да опиша. Пожелавам на всички да намерят такъв човек и такава връзка."

"Докато с Пепи нямаше приятелство, не успяхме да се свържем по този начин. Това беше просто флирт между двама млади хора."

Подходящ ли е Петър за нея?

"В живота - не, но вътре беше чудесно. Оставаха още две седмици и аз просто исках да изпитам още емоции, допълнителни приятни усещания."

Манипулирала ли е с красотата си?

"С Данчо - не, с Петър - да."

Какво мислят майка ѝ и Орлин Павлов за участието на Даяна вижте във видеото по-горе, а цялото предаване може да гледате на btvplus.bg