"Фермата" този сезон се оказа доста емоционален формат. В поредната "любовна серия" между Даяна, Петър и Йордан бяха поставени някои важни въпроси. При това остро. Направи го Калоян. 

Той предложи провокативна игра на фермерите, които бяха насядали около масата. Те трябваше да отговорят на 3 въпроса – кого биха убили, за кого биха се оженили и с кого биха правили секс.

Въпросите се оказват забавни за повечето участници, но като че ли леко трудни за Даяна. Но все пак нейният отговор като че ли не учуди никого:

"Бих се омъжила за Йордан, но секс бих правила с Петър!"

„Ще убия Петър!“ – закани се на шега Йордан. Но със следващото си предположение съвсем свали всички задръжки и разсмя фермерите около масата. 

"И ще правя секс с Боби!"

Явно чувствтто за хумор помага на Йордан по-лесно да приеме новата ситуация, в която той се оказа изоставен от Даяна. Както се казва - пълно щастие няма. А ако някой иска животът му да е розов, трябва да смени морковите в Руската салата с червено цвекло.

За по-розов живот Петър отправя едно доста смело предложение към двете жени, които се борят за вниманието му - Дая и Ванчето.

 

"Елате и двете в леглото ми, ще ви оправя и двете" – каза той като реши, че ако ще блесне със секс във "Фермата", ще го направи с две жени, защото с една не е интересно.

Историята на "тройната коалиция" Даяна, Петър и Йордан остава една от най-обсъжданите във "Фермата". И този път Петър наистина се ядоса. 

"Все едно съм развел две семейства и вие сте се събрали двамцата и си говорите" – обясняваше той на Ванчето, като изливаше възмущнието си в много нецензурни думи.

През това време Даяна се наслаждаваше на масажа на Данчо. Все пак тя вече научи как се прави българския ритуал Уроки и може би ще може да се защити от чужди думи и зли очи.