И Петър и Калоян от "Фермата" имат нови жени до себе си. И двамата споделиха снимки с половинките си, демонстрирайки нескрита близост. 

Верен на българските традиции гвардеецът написа, че за него празник Свети Валентин няма.

Въпреки това сподели, че "ако има ден, в който задължително трябва да кажеш на някой "Обичам те!".... нека това е днес! ЧЕСТИТ ПРАЗНИК! И ОСВЕН "ОБИЧАМ ТЕ!" ...КАЖЕТЕ И ЕДНО "БЛАГОДАРЯ!"

Жената до Калоян се казва Габриела Илиева, става ясно от "стори", което Калоян е пуснал в Инстаграма си. В профила на Габриела откриваме още снимки на двойката.

В същото време неговият най-добър приятел от "Фермата" е в Дубай, в компанията на друга участничка във формата - Антония Сандова.

Двамата отлетяха заедно за екзотичната дестинация. Последваха доста горещи кадри от пребиваването им там. 

Този кадър не само показа близките отношения между Петър и Антония, но породи и доста коментари от последователите им.

Тази снимка показва приятелството между Калоян и Петър във фермата, и най-вече общите интереси.

Калоян и Ванчето със сигурност се радват много на тази развръзка.

Независимо от това двамата явно се забавляват и демонстрират близостта си.

Открадна ли Петър гаджето на Калоян?

Въпреки коментарите от последователи и на двамата в Инстаграм, по-скоро всеки от тях е тръгнал в собствената си посока що се отнася до любовта. 

Припомняме, че по време на участието си във "Фермата" и двамата демонстрираха симпатиите си към Антония. 

Тя е от Асеновград, но живее в София. От тийнейджърка работи в бизнеса със строителни материали на родителите си и не се страхува от физическия труд. Копала е градината на село и е доила крави. Не търси материалното, духовна и креативна е. Завършва специалност „Мода“ в НБУ и мечтае да стане стилист. Стреми се към емоционални преживявания и приключения.

Провокативна, секси и необвързана, Антония влезе в шоуто с намерението да се състезава, а не да се съобразява с чуждите вълнения и мнения.

Когато тя напусна "Фермата" настроението и на двамата беше видимо помрачено. 

"И на двамата ни е тъпо за Антония!" - каза Калоян и двамата с Петър се изолираха в стаята, в която трябваше да подреждат дюшемето.  

Петър и Калоян станаха най-добри приятели във "Фермата". Изпълниха и обичай за побратимяване