Призраци, трупове и вещици са сред най-често срещаните образи в "нощта на кошмарите", която се отбелязва на 31 октомври. Звездите от шобузинеса обаче винаги търсят нещо още по-нестандартно, с които да впечатлят феновете си. Денят на Вси Светии винаги е повод да проявим изобретателност и да си създадем костюм, който се запомня.

Ким Кардашиян е облякла четирите си деца като четири икони на хип-хоп музиката - певиците Алия и Шаде, рапърите Снууп Дог и Ийзи-И.

Самата тя бе избрала да бъде Мистик от комиксите "X-Men".

Момичето със синя кожа и жълти очи умее да се превръща във всяко друго човешко същество.

Българката Мария Бакалова пък се появи в образа на Лолита с класическите червени очила във формата на сърца от филма на Стенли Кубрик.

Тя присъства на парти, явно вдъхновено от творчеството на великия режисьор и филма му "Широко затворени очи" (в който героят на Том Круз попада в оргия, организирана от хора с маски).

Кубрик очевидно е вдъхновение за мнозина - Джесика Алба и нейна приятелка пуснаха снимка, на която позират като двойката близнаци от филма "Сияние" по романа на Стивън Кинг.

Тя също така благодари на 14-годишната си дъщеря, че й е дала назаем костюма.

Друга българка в Холивуд - Нина Добрев - също публикува плашещи кадри.

"Опитах да съм секси този път", пише тя с ирония към поста си.

Рапърът Пи Диди се преоблече като Жокера и публикува стряскащо видео, в което не само прекрасно имитира смеха на Хийт Леджър, но и изпуска граната на земята.

Кърт Ръсел и Голди Хоун се превърнаха в крал и кралица, за да зарадват малката си принцеса - 4-годишната им внучка Рени Роуз.

"Ти си истинската кралица", пишат те към снимката.

Парис Хилтън избра да бъде любимата си героиня от детствово - Сейлър Муун от популярната японска манга.

 Деси и Сашо от "Преди обед" влязоха в две коренно различни роли - елфска принцеса и роб. 

В гладиатор пък се превърна Азис

Приятелката на Григор Димитров - Лолита Османова, беше с доста дарк визия, но отново все така секси. Красавицата посети парти с приятелки, като всички те бяха с подчертано готически визии, в които черният цвят беше на почит.