Актрисата Мейзи Уилямс, която е известна с участието си в сериала „Игра на тронове“, за пръв път показа новата си визия на публично място. Актрисата присъства на раздаването на наградите „БРИТ“ и с изрусена коса и вежди беше напълно неразпознаваема.

Младата актриса изпълнява ролята на Аря Старк в сериала и още преди финала на хитовата поредица започна да експериментира с визията и облеклото си. Новата ѝ прическа веднага накара почитателите ѝ да я сравнят с Денерис Таргариен. В сериала тази роля се изпълнява от актрисата Емилия Кларк, която носи руса перука, но понесе доста критики заради по-тъмните си вежди.

На церемонията Мейзи Уилямс връчи наградата „Глобална икона“ на певицата Тейлър Суифт, която стана първата жена с такова отличие. В лицето на популярната певица Мейзи намери своя почитателка.

„Всеки, който ме познава поне малко, знае, че „Игра на тронове“ е моят живот“, каза Тейлър Суифт, след като получи наградата си. „Фактът, че Мейзи беше тук, за да ми връчи наградата, ме кара да искам да те прегърна. Не мога да го направя, защото спазваме дистанция, но ти благодаря, че дойде.“

Мейзи боядиса косата си на 24-ия си рожден ден. Някои почитатели предполагат, че е възможно промяната да е заради роля. Младата актриса беше забелязана на снимачната площадка на новия минисериал, посветен на групата “Sex Pistols”.