36-годишната Тамин Сурсок се движи по ръба на позволеното в социалната мрежа Инстаграм, след като публикува снимка, на която тя и двете ѝ деца са абсолютно голи.

Тя написа като описание към снимката: “Благодарим ти, Монтана, за най-страхотното прекарване. Успя да откраднеш сърцата ни и, както изглежда, дрехите ни също.

Снимката на двете деца, които са на възраст 6 и 1 години, възмути някои от потребителите на социалната мрежа, които я наметиха за крайно неподходяща. Някои от тях коментираха, че е “странна” и “обезпокоителна”, а други я намериха направо за опасна. Един от хората написа: “Това е толкова грешно. С социалните медии е пълно с перверзници.

Друг потребител пък напомни, че всеки трябва да знае къде е границата, когато споделя неща: “Някои снимки трябва да са само лични.”

Снимка: Getty Images

Голяма част от почитателите на актрисата приветстваха смелостта ѝ. Тя самата също се включи в коментарите и обясни защо не намира нищо лошо в решението си да сподели снимката:

“Западната цивилизация е пълна с табута за тялото”, написа тя. “Учат ни да мислим за телата си като за нещо мръсно, срамни и неперфектно. Учим децата си, че телата са нещо, от което да се срамуват и на което да се присмиват. Голотата в изкуството винаги изтъква красотата и силата на човешкото тяло. Телата не са нещо гнусно и умът ви не бива да ги принизява само до сексуалните им функции. Телата са могъщи и невероятни. Като се замислиш на какво са способни телата и направо ще ти се пръсне главата. Трябва да празнуваме това."

Тя след това допълни: “Странно е само ако го направите странно. Може би трябва да се запитате защо снимка на гърбовете на трима души ви кара да и мислите за нещо лошо.