В четвъртък вечерта певицата Кейти Пери пусна ексклузивно видео към сингъла от дългоочаквания й пети студиен албум. В близо 3-минутния клип към„Маргаритки“ („Daisies”) Кейти е облечена с ефирна бяла рокля, преди да я съблече и да остане съвсем гола. Феновете на изпълнителката могат да видят порасналия й корем в средата на видеото, след което 35-годишната американка се появява с друга бяла рокля. „Маргаритки“ е заснет сред природата затова и Кейти подчертава своята близост до нея чрез натуралистични сцени.

Пери, която е бременна с първото си дете от актьора и нейн годеник Орландо Блум, написа в Иснтаграм, че се надява новата й песен „да се превърне в саундтрака към вашите мечти“.

Снимка: Screenshot / YouTube

Снимка: Screenshot / YouTube

„Написах тази песен преди няколко месеца като призив да запазите курса, който сте предприели за себе си, независимо какво мислят другите. Наскоро тя придоби нов смисъл за мен, в контекста на това какво преживяваме всички в момента. Всеки от нас е един от повече от 7 милиарда, със собствена история за сила и стоицизъм. Надявам се, че „Маргаритки“ ще се превърне в сандрака към вашите мечти... особено тези, които оставихме зад себе си.“


През март месец Кейти пусна още едно видео - „Never Worn White”. Именно с него тя съобщи за своята бременност, а по-късно разкри и пола на бебето – момиче.