През март певицата Кейти Пери разкри, че е бременна от приятеля си и бъдещ съпруг Орландо Блум. Бъдещата майка се вълнува от приближаващата среща с дъщеричката си, но ѝ е много трудно да свикне с това да е бременна. Още повече, че всичко се случва по времето на пандемията от COVID-19.

“Не съм свикнала да бъда с толкова много хора на едно място за толкова дълго”, сподели Пери в онлайн интервю. “Свикнала съм да излизам често. Сега няма къде да отида, освен до колата си, затова прекарвам много време там. Това е безопасното ми място.

Снимка: Getty Images

Тя разкри, че има добри дни, но и такива, в които не може да спре да плаче и то без да има конкретна причина за това. “Понякога плача като си погледна пръстите на краката или когато върша съвсем обикновени неща. Вероятно е заради хормоните.

Кейти Пери и Орландо Блум все още не са женени, макар да имаха намерение да направят това още в края на миналата година. Тогава плановете им не се осъществиха и двамата започнаха да мислят за сватба в Япония през лятото на 2020 г., но този път идеите им бяха провалени от коронавируса. Пандемията затвори границите и не е препоръчително много хора да се събират на едно място. По тази причина много други звезди отложиха сватбените си планове.

Тази ситуация на несигурност допълнително изнервя певицата: “Знам, че не всички правят партита преди раждането, но аз не знам дали изобщо ще имам възможност да направя нещо такова. Трябваше да променя толкова много планове, затова сега се опитвам да мисля само ден за ден.

И, разбира се, най-голямото притеснение за певицата, както вероятно за всяка бъдеща майка, е дали ще се справи с отглеждането на детето: “Нямам представа какво е да си майка, въпреки че винаги съм изпитвала майчински чувства към приятелите и почитателите си. Сега обаче ще мина на следващото ниво.

 

Снимка: Getty Images

Междувременно изпълнителката сподели забавно видео от ехографски преглед, който показва движението на бебето в утробата й. Според певицата нейната неродена дъщеря й показва среден пръст. "Когато неродената ти дъщеря ти покаже среден пръст от утробата", написа Кейти в Инстаграм профила си.