Новините около Кейти Пери тези дни варират – от много щастливи до съкрушителни. След като преди дни певицата преливаше от щастие, съобщавайки че е бременна, сега 35-годишната американка е съкрушена. Нейната баба Ан Пърл Хъдсън почина на 99-годишна възраст.
Певицата сподели поредица от снимки със своята баба в Инстаграм, както емоционална изповед.

„Семейството... е тук, за да ни покажа каква може да е любовта... понякога това пътешествие за намиране на любовта е трудно, но ако отворите сърцето си и позволите на светлината да озари пътя, ще намерите тази несравнима любов.“

По-надолу в поста си Кейти обяснява колко силна личност е била баба й, наричайки я борец, преживял Голямата депресия и отгледал сам три деца. Ан била шивачка и изработвала сценични костюми за герои във Вегас.

„Тя винаги беше себе си, смешна, пълна с всички уютни неща, за които се сещаш, когато си мислиш за баба... Тя беше прекрасна баба и завинаги ще нося част от нея в себе си.“

Бабата на Кейти Пери става популярна сред феновете на изпълнителката, след като взема участие в 3Д концертния филм „Part Of Me“, посветен на певицата.

В момента 35-годишната Кейти се намира в Мелбърн, Австралия, където изнесе концерт навръх Международния ден на жената. Припомняме, че преди дни певицата съобщи чрез новото си видео, че тя и годеникът й Орландо Блум са в очакване на първото си дете.