Няма по-подходящ ден от 14 февруари, за да предложиш на половинката да прекара остатъка от живота си с теб, нали? След 3 години, в които ту се разделяха, ту се събираха, Орландо Блум и Кейти Пери най-после поеха в една посока – да станат официална двойка пред закона. Актьорът е предложил брак на певицата навръх Свети Валентин, а новината потвърди самата Кейти Пери в профила си в Инстаграм със снимка на двамата, на която се вижда и другият главен герой от годежа – пръстенът.

Снимка: facebook.com/maryarises

34-годишната изпълнителка добави и краткото „Full bloom” към фотоса, което се превежда като „пълен разцвет“, но е и заигравка с фамилията на годеника й, която на английски се изписва Bloom.


Същата снимка постна и 42-годишният актьор с текст „Lifetimes”.

И, ако сте очаквали годежният пръстен да е с огромен бял диамант, то ще останете изненадани – бижуто е в стил винтидж, а най-големият камък в центъра е в тъмнорозов цвят – такъв, който перфектно пасна на тоалета на Кейти. Дизайнът ни напомня на годежния пръстен на Кейт Мидълтън, но там основният цвят беше тъмносиньо.

И в момента, в който само една снимка от годежа не е достатъчна, се появява майката на бъдещата булка. Мери Хъдсън публикува няколко фотоса от празненството, както и близка снимка на пръстена, но впоследствие снимките бяха изтрити от профила й в социалната мрежа.