Кейти Пери изненадващо обяви, че е бременна и че с годеника й Орландо Блум очакват първото си дете. Певицата използва своя нов сингъл “Never Worn White”, за да оповести щастливата новина. В клипа към него ясно се вижда наедрялото бременно коремче на 35-годишната изпълнителка.

Това ще е първо дете за Пери, докато актьорът от „Властелинът на Пръстените“ Блум вече има 9-годишен син Флин от бившата си съпруга Миранда Кер.

В “Never Worn White” Кейти пее за страховете си от обвързване, а в същото време текстът подчертава колко е готова за щастие с друг човек.

 

След премиерата на музикалния клип в YouTube бъдещата майка потвърди бременността си в Инстаграм чрез живо включване, допълвайки, че това е било „най-дълго пазената тайна“ в живота й. Певицата разкри още, че терминът й е през лятото.

„Много неща ще се случат това лято, не само ще дам живот - буквално, но и образно казано на нещо, което вие сте чакали“, допълва Кейти, визирайки предстоящия си албум.

„Развълнувани сме и много щастливи“, заявява още пред феновете си Пети, отбелязвайки, че двамата с Орландо Блум нямат търпение да посрещнат на бял свят своето първо дете.

35-годишната американка разкрива още, че по време на тайната си бременност си носела сос табаско, защото не можела без пикантна храна. А говеждото месо и червеното месо като цяло са сред храните, които не й се нравят в момента.

Орландо и Кейти се сгодиха на 14 февруари 2019 година.