Звездата от „Властелинът на пръстените“ Орландо Блум реши да покаже любовта към сина си по нестандартен начин и татуира името и датата му на раждане на ръката си. Името е изписано чрез Морзов код, но наблюдателни фенове на актьора забелязаха, че в кода има грешка.

Изглежда някой е пропуснал една точка и името, изписано на ръката на актьора, всъщност се чете „Фрин“, а не правилното „Флин“. Грешката е лесна за поправяне, но въпреки това татуистът си навлече много критики, след като сподели татуировката в Инстаграм:

Имал си толкова известен клиент и въпреки това не си проверил, преди да сложиш мастилото върху кожата?

Това само показва, че и ти и Орландо Блум нямате никаква представа от Морзовата азбука.

Друга потребителка на Инстаграм пък съвсем не може да приеме татуировката: „Като видя цифри, татуирани върху нечия ръка, веднага ми изникват мисли за холокоста.“

Орландо Блум и 3-годишният Флин през 2014 г.
Снимка: Getty Images

Флин е първото и единствено засега дете на актьора Орландо Блум от първата му съпруга Миранда Кер. Той се роди през 2011 г., две години преди родителите му да се разведат.

Орландо Блум и Кейти Пери
Снимка: Getty Images

В момента Орландо Блум е сгоден за певицата Кейти Пери, с която излиза от 2016 г. Миналата година актьорът потвърди, че двамата работят за дете заедно.