"Благодарим на всички за прекрасните пожелания. Малкият юнак носи България в себе си!" - победителят от "Фермата" 3 Яни Андреев облече първородния си син в народна носия на изписването. 

Особено трогателно беше неговото обръщение към майката на малкия Димитър. 

"Благодаря ти най-прекрасна жена, благодаря ти най-прекрасна доктор Мажена Панова!" 

Снимка: Личен архив

Той изказа специални благодарности и на целия екип от болницата, както и на "фотографа чичо Митко". бабите и дядовците. Именно този фотограф запечата специалния начин, по който всички от семейството изглеждаха на изписването - а именно с фолклорни носии. 

Малкият Димитър също бе облечен с дрешки с извезани по края шевици с червен конец. А в допълнение и с червено елече. 

"Едно малко сърце се роди на 07.06.2024 . Да си ни жив и здрав Димитър. И следвай добрият пример в живота си." - пожела му гордият татко.  

Една от първите снимки на малчугана е на неговата ръчичка. Няма как да не отбележим, че от убождането в болницата по кожата му се е оформило сърчице. 

Раждането бе в столичната болница „Шейново“ при доктор Мажена Панова, участничка във "Фермата" 8“.

На изписването са присъствали близки на семейството, както и Димитър Господинов-Гуспата от "Фермата", който бе заедно с приятелката си Славия и дъщеричката им Дисиа.

Снимка: Личен архив

Миналото лято Яни навърши 35 години в Гърция и сподели пред LadyZone.bg какво си е пожелал:

„С приятелката ми си пожелахме люлка“.

Яни получи много поздравления от други участници във "ермата", приятели и известни личности, познати от ефира и сцената. Хепи Ванче, Гуспата и Ванко от "Сървайвър" публикуваха коментари с емоджита и рърчица под поста му.