Колин Фарел се е разделил с приятелката си от пет години Кели Макнамара, съобщи „Дейли мейл“.

Според слуховете 46-годишният ирландски актьор е сложил край на отношенията си с Кели, с която е от 2017 г. Натовареният му работен график ги е принудил да се разделят.

"Колин е мъжът на момента в киното благодарение на ролята си в "Баншите от Инишерин". Той прекара месеци в работа по него заедно с последния блокбъстър за Батман, където изигра Пингвина", заяви източник пред „Сън“. 

"Графикът на Колин се отрази на отношенията му с Кели и те тихо се разделиха. Между тях няма лоши чувства, но да поддържаш романтична връзка, когато работният ти график е толкова натоварен, стана трудно за съчетаване", допълва източникът.

Кели работи като помощник на китариста на U2 Ди Едж и от известно време не се е виждала с Колин, пише още БГНЕС.

Преди това Колин каза за Кели по време на участие в шоуто на Елън Дедженерис: "Приятелката ми също пътува много по работа, така че често пъти сме два кораба, които се разминават през нощта. Но се стараем да намерим пристанище, на което да се срещнем.“

В миналото се съобщаваше, че Колин е имал романтични връзки с известни личности като Бритни Спиърс, Деми Мур, Линдзи Лохан и Анджелина Джоли.

Той има две общи деца, синове Джеймс и Хенри, съответно с бившите си приятелки Ким Борденав и Алисия Бахледа-Куруш. 

Вижте повече за "Баншите от Инишерин" в следващото видео: