Суперфенка на Ед Шийрън се омъжи за него. Но не точно! Всъщност за негов двойник, който обаче никой не би различил от истинския певец. 

Сватбата била още по-изумителна, заради други двойници на звезди, които присъствали там. А именно такива на Дейвид Бекъм, принц Хари, Джак Спароу, Гордън Рамзи и Кийт Лемън също бяха включени в списъка с гости. 

ДВОЙНИКЪТ НА ЕД ШИЙРЪН И ДЖИНДЖИФИЛОВАТА МУ КОСА

Булката Аманда цял живот се шегувала, че ще се омъжи за Ед Шийрън. Така се случило, че започнала да се среща с човек, който изключително много приличал на него. След като излизат в продължение на 2 години, насрочват и сватба. Тай Джоунс не можел да повярва на късмета си. Неговата рижава коса цял живот го притеснявала и той мислел, че заради нея няма да успее да си намери жена. Всъщност се случва точно обратното. 

Интересен факт е, че Аманда имала предишна връзка и 5 деца. Запознава се с Тай чрез приятели, които го срещат на концерт на Ед Шийран. Около година по-късно той коленичи пред Аманда и я моли да бъде негова съпруга. 

СВАТБАТА

"Това беше най-хубавият ден в живота ми, по-добър от всеки концерт, на който съм била, и просто трябва да съм най-щастливият човек на света" - споделя Аманда пред Metro.co.uk. 

Естествено на сватбата им са звучали много песни на Ед Шийрън. Докато булката върви към олтара, върви песента "One Life". А първата им целувка като семейство е на "I Don't Care".

Текстове от певеца има изписани с крем върху тортата. 

Суперзвездата също беше поканена на сватбата. Той не успял да присъства, но въпреки това им отговорил на поканата. Ед Шийрън не присъствал на тържеството, защото не бил в страната.

Тай има над 40 000 последователи в Инстаграм. Една от услугите, които предлага, е да участва в събития, като двойник на Шийрън.